torstai 4. kesäkuuta 2015

Pöydän tuunaus vol. 3

Nyt alkaa takapihallakin näyttää jo kesäiseltä. Muutamat perennat on kaivettu maahan ja kesäkukkia ostettu tuomaan väriä. Terassin pöytäkin sai lopulta uuden pinnan. Tarkemmin katseltuani pöytää tässä projektin aikana huomasin, että pöytä taitaa alkaa vetää viimeisiään. Alunperin pöydän on nikkaroinut ukkini, joka on antanut pöydän isälleni hänen muuttaessaan pois kotoa. Minä perin (otin) pöydän parvekkeen pöydäksi kun itse muutin pois kotoa. Vielä tässä muutossa halusin pöydän mukaani, mutta matka taisi olla pöydän viimeinen. Pöytätaso on aika pahasti kuprulla ja kaikki jalat alkavat olla melko lahoja. On se ainakin hetkellisesti elvytettyä.

Pöytä muutama vuosi sitten:



Pöydän uusi väritys:





Rapsuttelin enimmät irtoavat maalit pois ja vähän hioin pintaa karkeammaksi. Maali on Tikkurilan Miranol, sävyltään aaloe. Puu tuntui imevän maalia ihan järjettömästi. Maalasin pöydän kolmeen kertaan ja siihen kului maalia melkein litran verran. Pöytä ei kuitenkaan ole mielestäni kovin iso. Täytyy jostain vielä keksiä pihalle pari tuolia.







Kun saisi pihakalusteet askarreltua käyttökuntoon, niin voisi ostaa vielä muutamat kesäkukat lisää. Joku amppelitomaatti olisi myös kiva lisä pihalle.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti