tiistai 21. heinäkuuta 2015

Keskeneräisiä puuhasteluja

Viikonloppu, jonka aikana pitäisi katsoa kaikki ilmestyneet Star Wars -elokuvat. Heti ensivaikutelma oli jo mielestäni aivan mahtava. Kaverini ehdotti tällaista SW-maratonia, kun hänen siskonsa oli jostain onnistunut löytämään halvalla koko tuotannon. Me käsityöhullut päätimme hyödyntää viikonlopun samalla käsitöiden tekemiseen. Leffat on minun osaltani niin moneen kertaan katsottuja, että osaan repliikit ulkoa. Samalla kun toisella silmällä katsoo Skywalkereiden seikkailuja, voi puuhastella käsitöitä.






Tein makuuhuoneen värimaailmaan sopivaa torkkupeittoa. Vitivalkoista puuvillasekoitetta helpolla lehden mallisella pitsikuviolla. Mallikerta toistuu 20 kerroksen välein, joten sen oppi aika nopeasti niin hyvin, ettei ohjetta tarvinnut kuin vilkaista välillä.






Heräteostin tässä yksi päivä vyyhdin paperinarua. Tarkoituksena oli ostaa matonkudetta, mutten millään osannut valita väriä enkä päättää määrää, joten ostin sitten paperinarua. Päätin askarrella siitä ovikranssin. Valkea väri on siinä mielessä kivan neutraali, että sen voi sitten koristella fiiliksen tai vuodenajan mukaan.






Loppujen lopuksi kuuden elokuvan aikana ei ihan hirveästi ehtinyt neulomaan. Olin ottanut varalta lankoja vielä pariin tulevaan työhön, mutta motivaatiota riitti näiden kahden työn tekemiseen ihan riittävästi. Toisaalta ihan hyvä, ettei ole kolmea tai neljää työtä samanaikaisesti kesken. Saisi jotain edes tehtyä loppuun asti. Suunnitelmissa olisi ainakin pitsinen mohair-huivi. Lisäksi haluisin virkata pöytäliinan ja virkkailla jotain pikkuruisia koristekukkia vaikka korvakoruiksi. Nuo nyt jäävät vielä mietintämyssyyn joksikin aikaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti